Ska vi fortsätta???

Hej alla, både ni som är aktiva nu och ni som varit det tidigare!
Vi som administrerar utmaningen (Janicke och Gunilla/PixelCat) har hållit i rodret i 5 år nu, och vi är så i valet och kvalet…
Ska vi fortsätta att sköta administrationen av blogg och deltagare, och hur i så fall?
Finns det över huvud taget ett intresse för att köra vidare med utmaningen?
Har du kanske några förbättringsförslag?
Eller finns det rentav någon som skulle vilja hjälpa till då och då?

Vi skulle gärna vilja ha svar på några enkla frågor som kan hjälpa oss att besluta om framtiden. Om du vill svara så följ länken nedan så kommer du till svarsformuläret. Du kan vara anonym om du så önskar.
Senast onsdag 14 november behöver vi få dina svar.
Länk till formuläret>>>

6 comments

  1. Hej,

    Fyllde i ert formulär men tycker att resultatet blev lite missvisande. Jag tycker allt det jobb ni satt ner på den här utmaningen har varit värdefullt. Det första året var det också en riktigt bra motivationshöjare att fortsätta fotografera och att lära mig mera. Det har också gett mig kunskapen och intresset att blogga vidare. Visst kunde det bli stressande ibland, men det positiva överväger med bred marginal. Jag kommer troligen inte att delta mera, men det vore bra om andra fick samma chans att som jag har haft. Därför hoppas jag att ni orkar fortsätta. Ett stort TACK för att ni berikat mitt liv!

  2. Jag läkade och skrev ett inlägg, men där framkom förmodligen inte att jag har återanslutit mig och nu kommit med två nya inlägg. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Tack!!

  3. Jag missade enkäten, var bortrest. Väldigt glad för allt jobb ni lagt ner, har lärt mig mycket, fått en massa inspiration och fotograferat mer än jag annars skulle gjort! Men har haft svårt att hinna på slutet i år ( var med 2027 också) och kommer därför ta en paus nästa år. Jag har berättat och tipsat andra om 365, för att det är så roligt åt vara med! Stort tack från mig!

  4. Jag är med för första gången och känner att jag har fått massor av inspiration och motivation att ta många fler bilder än jag skulle gjort annars. Jag kommer inte att lyckas med 365 bilder i år men ser ändå utmaningen som något mycket positivt. Hoppas att det blir en fortsättning nästa år. Tack till alla som engagerar sig jag har inte riktigt hunnit med att göra detsamma, tyvärr.

  5. Hej! Instämmer med Ylva. Jag kom in på siten nu för att anmäla mig till nästa år. Nu är guideutbildningarna äntligen klara och jag längtar tillbaka till kameran. Jag kan gärna hjälpa till då och då Gunilla, tex med en intervju av någon deltagare då oh då för att öka upp läsningen. Och kontroll av regelföljandet. Maj-augusti kan jag inte, men övriga månader.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.