Tack för era svar!

Vi har nu gått igenom alla svar som kom in på enkäten.
Det var 90 personer som gjort sig besväret att svara, och dessutom har vi fått ett par kommentarer här på sidan och ett par mail. Tack till er alla!

Det vi ser tydligt är att de flesta vill att utmaningen ska fortsätta, och vi har ett femtiotal deltagare som säger redan nu att de kommer att fortsätta nästa år. Dessutom säger ytterligare 34 stycken att de kanske vill vara med igen, och då har vi ju redan ett bra underlag.

Många önskar att det skulle finnas en ”light-variant” där man kan ta ett mindre antal bilder under året, t.ex. 180 stycken (ca hälften av 365). Det tror vi säkert att vi kan hörsamma.
Även möjligheten att länka till ett Instagramkonto har efterfrågats, och det bör vara möjligt enligt reglerna, under förutsättning att deltagaren skapar en speciell hashtag just för utmaningens bilder. Vi återkommer om detta!

Flera personer har också anmält att de gärna vill hjälpa till administrativt på olika sätt. Det vore toppen om vi fick delegera ut en del av ansvaret, och vi kommer att kontakta dem personligen när vi funderat på hur vi kan fördela ansvaret.

Kontentan av det hela är i alla fall att vi kommer att fortsätta med utmaningen med den här bloggen som nav, och vi vill självklart ha hjälp av er alla att värva deltagare!

Det som händer härnäst är att vi kommer att kravla runt och samla in alla årets nyskapade egna teman för att sätta ihop nästa års lista – eller listor. Nästa års teman kommer att publiceras så fort vi har listorna klara. Vi kommer också att öppna ett anmälningsformulär inför 2019.

Tack alla, och väl mött igen 2019!
Gunilla/PixelCat och Janicke

5 comments

  1. Jättekul att det blir en fortsättning. Det är första året jag är med och det har varit så kul att fota under året.
    Instämmer med Agneta – Tack för allt jobb ni lägger ner!

    1. Nej, tvärtom! Vi vill kunna länka direkt till just DINA bilder, så du får inte ha samma tagg som någon annan i hela världen…
      (Om sedan de som publicerar på Instagram enas om en gemensam tagg också så är det väl OK, och den kan man då använda om man vill se alla deltagares bilder, men den kommer vi inte att länka till.)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.