”Min bästa sommarbild”

Hela 18 bidrag kom in efter vår förfrågan om era bästa sommarbilder. Härligt!
Här presenterar vi dem utan inbördes ordning, och fotografernas namn eller alias är länkade till bloggarna.
Det kom att bli många bad-, vatten- och båtbilder, och det är kanske inte så konstigt denna underbara varma sommar!


Amanda: Väskan packad med blommor, fika och lite extra kläder -allt som behövs under midsommar!


Mallan: Min bild är inte perfekt men den väcker glada minnen från en underbar dag med min härliga familj. Alla badade, t om min mamma som inte badat i svenska vatten sedan slutet på 70-talet! Just på bilden hoppar min 77-åriga pappa från hopptornet medan barnbarnen jublade.Vernikon: På fotoutmaningens blogg ”365 foton” är det just nu en inbjudan att bidra med sin favorit bild från sommaren. Jag har tittat igenom mina bilder och det var svårt att välja, men favoriten är nog ändå den här bilden, som jag tidigare har haft under temat vågat. Jag tycker att bilden speglar min sommar. Det är många år sedan jag badade så här mycket som i sommar!


Yes: Jag tyckte att det var härligt med det leende kyrktornet i Skärhamn.


Ulrika B:


Thyrakristina:


Sara:


MariePf:


Agneta:


Maria W:


Janicke:


ScienceHelena:


Helen Th:


PixelCat: Jag älskar den trolska stämningen som skapades av ljuset och vattnet…


Eva S:


Claesbilder:


Annette O:


Lealetar: Äntligen kom jag ut på årets första tur, och nu hoppas jag på mera sådant i midsommarhelgen och under semestern. 🙂

4 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.