skriv dina tankar här

Hur har du det?

Nu har Fotoutmaningen 2020 varit igång i 2 månader och vi har strax under 300 dagar kvar av året. Hur går det för dig? Full fart och max inspiration? Eller går det trögt och du behöver lite pepp från andra deltagare i fotoutmaningen? Här kommer lite pepp. Jag tänkte vi kan öppna en kommentartråd här och få veta era tankar och frågor i nuläget. Alla deltagare kan kommentera, och det är fritt fram att kommentera på varandras kommentarer med. Vore kul att höra era tankar.

Pepp nr 1:

Året är 366 dagar långt. Du har maaaaassssooooor av tid kvar! 🙂 Hela 298 dagar för att vara exakt. Första året jag var med startade jag i slutet av juni, och hann klart. Så visst kan du publicera vidare även om du skulle tycka att det varit trögt hittills. Bäst är såklart att lägga ut bilder regelbundet, för att få mer feedback av övriga deltagare, men har du varit inspirationslös en stund så kan du lätt ta igen det. Nu börjar våren spira här i södra Sverige och lockar till fotograferande. Bor du i syd kanske du redan kryper runt och fotograferar både blåsippor och vitsippor? Och i norr har ni vårvintern med härliga turer ut på fjället.

Nu när vi kommit in en bit på året blir det lättare, för nu har vi hunnit fotografera en del. Det är svårast i början av året, för alla hinner inte fotografera varje dag. Många fotar allra mest på vår, sommar och ledighet, och sen är det gott om bilder i bildarkivet.

Pepp nr 2 – kluriga teman?

Svårt att komma på temalösningar? Något alla vi som varit med tidigare år kan intyga är att besök hos de andra deltagarna ger tips på helt andra lösningar på temat än du hade i ditt huvud. En aha-upplevelse och det ger helt klart inspiration!

PS: Som admin ska jag såklart också tipsa om att du enligt reglerna bör publicera minst 1 bild var 6:e vecka för att inte bli tillfälligt pausad (olänkad härifrån centralbloggen). Ganska lätt att klara, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.