Har du börjat? Maila!

Kom ihåg att meddela oss när du har lagt in din första bild! I listan här till höger länkar vi till blogg eller Instagram när vi fått mail om att du är igång. Maila till fotoutmaningen365[a]gmail.com. (Byt ut [a] mot@!)
Under veckan kollar vi så att allt stämmer på din publiceringsplats.
Lycka till under året, alla fotografer! (Peppa gärna dina vänner och bekanta att vara med, för som ni ser finns det gott om plats ännu.)

17 reaktioner på ”Har du börjat? Maila!”

    1. Man kommer inte åt ditt konto på Instagram, Yasmin. Det är privat, och så kan du inte ha det. Du måste skapa en ny användare eller en helt unik hashtag som du märker dina 365-bilder med så att vi kan länka till den. Det är bara utmaningens bilder som ska synas när man klickar på ditt namn här i listan.

  1. Jag är igång men något har hänt med Blogger då jag inte kan kommentera andras bilder eller svara på mina egna……verkar inte som om jag kan logga in på bloggen. Ordverifieringen är tydligen på vilket den inte är…..fattar nada vad som hänt????? Jag går in via Safari och det kanske är det som är felet, jag vet inte Någon annan som har Blogger och kan hjälpa mig få rätsida på allt som strular???? Detta är inte kul!!!

    1. Hej! Nu har jag lagt ut min 1:a bild på #happybetsystyle men blir helt plötsligt osäker på om jag satt rätt #fotoutmaningmars2020; det borde även stå #fotoutmaning365 ?? Är ny på detta med fotoutmaning men det verkar spännande, bara jag gör rätt! Mvh Elisabet

  2. Har lagt märke till att jag inte att kommentera hos de som har blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. Kanske bra om det uppmärksammas så vi alla kan ge kommentarer till varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.