Tack

Ett stort tack!

Från oss alla till er båda admins – ett stort tack! Gunilla och Janicke har skött Fotoutmaningen 365 foton sedan 2013 då de tog vid som admins så utmaningen kunde leva vidare. Sen dess har de vårdat den ömt och fått den att utvecklas.

Vi är många som inspirerats av Fotoutmaningen 365 foton under dessa år, och inspirerats av den. Visst är det nätverkandet mellan de deltagande fotograferna som är Fotoutmaningens hjärta, men bakom kulisserna finns admins som ser till att detta hjärta fortsätter att slå lugnt och tryggt.

Gunilla Dahlblom i Piteå och Janicke Henrikson i Stockholm var varit dessa admins de senaste 7 åren, drygt. De har hjälpt deltagare igång, löst teknikproblem, besökt deltagarbloggar, skapat temalistor för nya år, påmint oss och granskat oss – och peppat oss med tävlingar och inlägg. Gunilla har också skrivit Fotoskolan-tips för denna centralblogg. Och under hela resan har de också inspirerat oss med sina bilder, då de parallellt deltagit i utmaningen själva och gått i mål varje år (så vitt jag vet). Bra gjort!

Jannike_henrikson
Janicke
gunilla dahlblom
Gunilla

Nu lämnar de stafettpinnen vidare och fortsätter som deltagare – så vi kan fortfarande njuta av deras bilder och nätverka med dem 🙂

Ny admin från mars 2020 är Anette Bargel (som skriver detta) … förhoppningsvis tillsammans med medhjälpare. Några fortsätter sedan Gunillas & Janickes tid – tack för det! – och kanske tillkommer några nya? De är i så fall hjärtligt välkomna att ta kontakt på nya admin-eposten: fotoutmaningen365(a)gmail.com Byt ut a till @.

Jag mötte Janicke för några somrar sen, när vi båda deltog på Gunillas fotokurs-vecka i Piteå …liksom ScienceHelena Persson som också deltar i fotoutmaningen. Vi fick en otroligt givande, rolig och lärorik vecka och på köpet lärde vi känna varandra. Ett tips är att hålla utkik efter Gunillas sommarkurser från 2021 – Gunilla funderar på att ta upp dem igen.

Ett stort, stort tack från oss deltagare för alla admin-insatser under dessa 7 år och på återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.