Dags att sätta igång!

Nu är det fritt fram att börja fotografera efter temalistan 2022.
Var noga med att numrera dina inlägg på ett tydligt sätt så att det går att följa dina framsteg!
När du är igång ska du meddela det till pixel.cat(a)telia.com så lägger vi in dig i listan med aktiva deltagare här i högerspalten.
Lycka till med fotograferandet!
/Janicke och PixelCat

PS: På förekommen anledning lite grammatik. Vi fick nämligen en fråga om vad foto egentligen heter i sina olika böjningsformer. Det heter ”ett foto”, ”det fotot”, ”flera foton” och ”de fotona”. Rätt form för t.ex. en bloggkategori är alltså ”365 foton 2022”.
/DS

6 reaktioner på ”Dags att sätta igång!”

  1. Månntro om detta kan bli året då jag inte behöver spurta som en galning mot målsnöret? Har i alla fall kommit igång redan på årets första dag och det är ju en bra start :-).

  2. Fotar ofta med mobilen, skaffade en riktig kamera för ett par år sedan. Tyvärr har den blivit liggande, främst för att jag har lite svårt att hantera en kamera parallellt med med att hålla i hundarnas koppel. Nytt år nya tag

  3. Vivan på Klinten, Hej på dig. Jag har en wordpressblogg och provade att kommentera hos dig. Det gick inte, bara om man har ett google konto kom det upp. Vet ej om du ser detta men jag undrar om det är samma för någon annan som har provat eller gör jag något fel när jag skulle fylla i hos dig? Jag chansar och skriver här 😉 / Eva S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.