Snart dags att börja om igen…

Några futtiga timmar kvar av 2021, och sedan kan vi börja fotografera efter den nya temalistan.
Kanske första bilden blir ”233: På natten”?
Några tips från coachen:
— Försök fotografera och publicera kontinuerligt under året! (Jag säger detta, vis av skadan… Fick själv pumpa in en enorm massa bilder under november och december.)
Man får ju vara inaktiv max 6 veckor, sedan plockas man bort ur deltagarlistan på centralbloggen. MEN det är rätt jobbigt att försöka ta ikapp sex veckors eftersläpning… undvik det.
— Om du ska skapa en ny blogg, välj då gärna något annat än blogg.se och nouw.se. De är nedlusade med reklam, så mycket att man knappt hittar de foton man kommit dit för att se!
T.ex. Blogspot.se och WordPress.com erbjuder också gratisbloggar, men med betydligt mindre reklam. Har du ett Googlekonto (t.ex. en g-mail) kan du gratis och reklamfritt skapa en blogg via appen Blogger. (På samtliga reklambaserade plattformar kan man välja att betala en slant och slippa reklam på sin blogg – gör gärna det!)
Gör det enkelt för dina besökare att kommentera! Koppla bort alla krav på inloggningar, mystiska sifferkoder och krångliga säkerhetsfunktioner – välj istället att granska kommentarerna innan de publiceras.
—–
Nu gäller som vanligt: Börja fotografera tidigast klockan 00.00.01 den 1 januari – och senast den 15 februari 2022.
Skriv ett mail till mig på pixel.cat(a)telia.com när du har börjat publicera så lägger jag in dig i listan på centralbloggens förstasida.
Sedan surfar vi admins runt och kikar så att alla regler följs: Att loggan finns väl synlig och rätt länkad på bloggen, att numreringen av inläggen är korrekt och att det går att kommentera på ett smidigt sätt.
Gott Nytt År och LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.