Starta före 15 februari!

Det brinner i knutarna för några deltagare… Senast den 15 februari måste man nämligen vara igång med att publicera bilder, annars raderas man ur listan och får stå över till nästa år. Så är du inte igång än, så lägg ut dina första bilder nu!
För resten av året gäller sedan att man inte får vara overksam i mer än 6 veckor, för då tas man också bort från listan över aktiva deltagare. I det fallet har man dock möjlighet att bli återinsatt om man återupptar publicerandet och meddelar oss det.
OBS: Om du av någon anledning skulle besluta dig för att inte vara med i utmaningen längre så vill vi att du meddelar det via mail till pixel.cat(a)telia.com!
/Gunilla, admin

2 reaktioner på ”Starta före 15 februari!”

  1. Hej! Jag vill vara med dock fann jag detta idag! Ser något om halvfart… är det för sent att börja. För säkert 10 år sedan var jag med 365 utmaning i två år i rad och lyckade genomför detta men webbhotelet jag hade mina bloggar på stängde ner och alla försvann men nu tänkte jag ta nya tag och utmana mig själv. Går det att hänga på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.