Då kör vi!

Det är dags att börja.
När du har lagt in din första bild så kom ihåg att maila till pixel.cat(a)telia.com – byt ut (a) mot @ – så länkar vi ditt användarnamn till din blogg eller din Instagramtagg.
Under Dagräknare kan du se hur många dagar som har gått av året och hur många som återstår. Som du säkert vet får man vara inaktiv i max sex veckor, men blir det längre raderas man från listan här i högerspalten.
Vi önskar alla fotografer ett stort LYCKA TILL under 2021!

3 reaktioner på ”Då kör vi!”

  1. Tyvärr vänner men kan inte kommentera er som har WordPress. Har en gång i tiden haft WordPress och kan inte få bort det, så det spelar ingen roll att jag skriver min riktiga bloggadress, det funkar bara inte.

    1. Detta är ju en WordPressblogg och du har kunnat kommentera, men här har vi ställt in att det ska räcka med ”Namn och URL”. Om alla gör det så funkar kommenterandet även hos WordPressanvändare.
      Ett bra knep om man vill kommentera men inte kommer loss ur sitt gamla konto är att hitta på en fakemailadress. Jag brukar köra med sånt som ”adress_finns_inte@ingenstans.se” eller något liknande.

  2. Tyvärr, kan instämma att det inte går att kommentera på vissa bloggar som körs via WordPress då det krävs inlogg till WordPress som också jag saknar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.