Kom ihåg att maila…

… när du har börjat publicera bilder! pixel.cat(a)telia.com.
(Kolla gärna igenom reglerna för vad du måste ha med på din blogg innan du hör av dig så att allt är OK redan från start.)
Vi ser att deltagare på halvfart verkar ha lite mindre bråttom med att börja publicera bilder. Men om någon vecka när samtliga har kört igång kommer vi administratörer att surfa runt ett varv hos alla och göra en liten koll så att allt obligatoriskt finns med och kommentarsfunktionen funkar utan inloggningar eller annat krångel.
Och för er deltagare gäller att det är dags att börja besöka varandra, kolla på alla fina bilder och lämna feedback, gärna konstruktiv och uppmuntrande, kanske med vänliga förslag till förbättringar.
Vi lär av varandra!
Lycka till, alla!

9 reaktioner på ”Kom ihåg att maila…”

    1. märkte samma sak gällande blogger. fick även skapa fejk sida hos wordpress för det gick inte annars att kommentera på vissa WP-bloggar.

      hos mig är det inställd att jag ska godkänna alla nya kommentarer innan de postas. brukar göra det samma dag. har den inställningen på grund av spam. // Alina

  1. Det hade ju varit bra om ni talat om att ni ändrat i temalistan! Upptäckte det av en slump när jag kollade runt och insåg att numren på temana inte stämde överens med den temalista jag skrev ut i december förra året. Nu måste jag ju kolla igenom mina redan publicerade inlägg och se/ändra!

    1. Kan det vara för att det var en hel del stavfel som de rättat till ? Jag har sett stavfelen men eftersom det var så från början och det var det jag laddade ner så har jag självklart låtit det vara kvar! Menar du att de har ändrat det?

  2. Tack för uppmärksammandet om länk till denna sida. Det är ett något jag missat men det är fixat nu och kommer finnas med i framtiden! Kommer dock inte fixa det på de inlägg som redan har varit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.