Dags för en genomgång…

… och kontroll av aktiviteten.
Det är 1 augusti idag, och vi har avverkat mer än halva utmaningen. Många deltagare har tyvärr lagt av helt eller kommit väldigt mycket på efterkälken, så nu surfar jag (Gunilla) runt och undersöker läget. De fotografer som har varit inaktiva mer än 6 veckor raderas ur listan, allt enligt reglerna.
(Har du blivit raderad men vill aktivera dig igen så ta kontakt via mail!)

3 reaktioner på ”Dags för en genomgång…”

  1. Hejsan. Flera gång ha jag bett er att korrigera mitt bloggnamn, som det ser ut nu ser det ut som att bloggen inte finns längre. Har ingen egen domän längre då jag inte har lust att betala för det. Min blogg heter numera snackalagom.blogg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.