Temalistan för 2019 är fastställd

Nu har vi sammanställt de 365 teman som ska tolkas under 2019! 
Vi administratörer har kravlat runt och samlat ihop alla egna teman skapade under 2018 (där vi har kunnat hitta dem…) och därefter har vi och några deltagare poängsatt orden. Allra sista utslagsröst – när det stått lika mellan vissa ord – har Excels slumpgenerator haft.
Det är som vanligt en lista med både svåra och lätta teman – och det som är lätt för en deltagare kan vara väldigt svårt för en annan!

Om du har valt att delta på halvfart väljer du helt enkelt ut 180 av dessa teman att tolka, men det behöver du inte göra i förväg, och du behöver inte heller på något sätt markera vilka ord du avstår ifrån. Det ger sig självt – de ord som blir över i slutet av december 2019 var de bortvalda!
VIKTIGT är däremot att du i dina inlägg tydligt markerar att du deltar i halvfart, och att det är 180 teman du kommer att fotografera. Se exempel på hur du numrerar HÄR>>>

Så tänker du även när det gäller att skapa egna teman.
Du får skapa max 52 egna teman om du deltar i normalfart, och 26 stycken om du kör halvfart. Markera tydligt i inlägget att det är ett eget tema, och lista dem GÄRNA på en speciell sida eller nederst i temalistan. Det förenklar så mycket för oss admins när vi ska samla ihop dem i slutet av november…

Klockan 00.01 den 1 januari 2019 får du börja fotografera och publicera. Maila till oss (pixel.cat(a)telia.com) när du är igång så markerar vi dig som aktiv i deltagarlistan!

 

3 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.