Då var vi igång med 2019!

Dags att börja fotografera… Vi har ungefär 70 anmälda i nuläget, och ett par deltagare började faktiskt publicera bilder redan under nyårsnatten. 🙂

Några saker att komma ihåg när du börjar lägga ut dina bilder:
— Meddela oss att du är igång, så att vi kan markera dig som aktiv.
— Bilderna måste vara tagna under 2019.
— Du måste ha årets logga på din blogg, länkad tillbaka hit.
— I varje Instagram-inlägg måste det finnas en länk tillbaka hit, eftersom man uppenbarligen inte kan ha loggan fast placerad där.
— Instagram-användare måste skapa en världsunik, personlig hashtag och märka varje inlägg med den.
— Varje inlägg måste märkas med vilket tema som illustreras.
— Varje inlägg måste märkas med vilket inlägg i ordningen det är, och av hur många teman eftersom det i år finns två möjligheter!
(”Bild 1 av 365” eller ”Bild 1 av 180”)
— Du måste underlätta på alla sätt för andra deltagare att kunna kommentera hos dig. Ju färre krångliga ordkoder eller förhandsgranskningar desto bättre!

Värva gärna vänner och bekanta, och gör reklam i sociala medier så att vi blir ännu fler! Vi tar emot anmälningar fram till 15 februari, eller tills vi är 250 stycken.

Lycka till med fotograferandet!
/Janicke och Gunilla/PixelCat

5 comments

  1. Hejsan!
    Ni som har en sån där funktion ”jag är ingen robot” och så kommer det upp bildrutor, måste ni ha det. Jag har redan ledsnat på att försöka klicka på bilar, cyklar, trafikljus mm och det funkar inte, jag kommer i alla fall inte vidare. Så jag är ledsen ni som har funktionen, jag kommer att beundra era bilder men tyvärr blir det ingen kommentar, hur gärna jag än vill.

    1. Det är tydligen något som krånglar med deras kommentarsfält om man har den inbäddad. Märkte. det själv idag och har på min blogg fått ändra. Nu ska det funka.

      Så svaret är väl egentligen till alla med Blogger/blogspot att gå in och ändra från inbäddad till pop-up eller helsida för att det ska gå att kommentera.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.