4 comments

  1. Tack för de jättefina tipsen ni lägger ut här på hemsidan om små fototips ! De är lärorikt och uppskattas jättemycket av mig 🙂 Uppskattar också tipset om fotoutställningen i Stockholm. Kommer att besökas 🙂

    1. Vad roligt att du uppskattar dem 🙂 Kul att du kommer att gå på utställningen – bra tillfälle för de som bor i eller besöker huvudstaden. Du får gärna berätta här sen vad du tyckte om utställningen, om du vill.

  2. Ar 2016 deltog jag med stor behallning for forsta gangen i fotoutmaningen 365 + 1 Foton. Efter mycket overvagande hit och dit bestamde jag mig for att delta aven 2017 men hoppade av i juni da jag inte langre fann utmaningen som givande.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.