Vill du ta över administrationen av utmaningen?

Hej alla!

Vi som administrerar 365 foton sedan 6 år tillbaka, Janicke och Gunilla, har bestämt oss för att lägga av. Vi känner att vi inte riktigt har den tid och det engagemang som man behöver. Eftersom vi dessutom bor på olika orter blir samarbetet lite knepigt…
MEN vi tycker att det vore jättesynd om utmaningen dog ut helt, och vi skulle gärna vara med som vanliga deltagare. Därför ställer vi nu frågan om någon/några vill ta över admin-sysslan?

Självklart vore det bäst om den/de nya tog över redan nu, så att det blir lite aktivitet på centralbloggen, och vi lämnar gärna över ansvaret ganska snart. Men vi ”gamlingar” kommer annars att hålla i rodret under resten av 2019 i så måtto att vi kollar igenom deltagarlistan ett par gånger för att se att alla är aktiva, och vi kommer att samla ihop och publicera namnen på alla deltagare som går i mål.
Däremot kommer vi inte att samla ihop era egna teman, skapa någon ny temalista i december eller ta in anmälningar från deltagare inför 2020. Därmed självdör utmaningen vid nyår.

Är du intresserad av att driva utmaningen vidare? Kontakta oss på pixel.cat[a]telia.com, där du självklart ersätter [a] med @.

//Varma hälsningar från
Janicke och Gunilla

8 comments

 1. Är ju jättesynd om utmaningen dör ut. Har tyvärr inte själv möjlighet att ta över administrationen, hinner helt enkelt inte med det. Hoppas det finns någon/några som kan ta vid.

 2. Tycker också det är tråkigt att detta ska dö ut, men har all förståelse för att tiden inte räcker till (och även engagemanget). Håller tummarna att någon känner att de har möjlighet att ta över. Tyvärr har inte heller jag tiden även om jag gärna hade velat. 🙁

 3. Hej alla deltagare! Nu har mer än halva året gått i den här roliga fotoutmaningen men tyvärr är det inte så mycket aktivitet här. Jag föreslår att vi hjälps åt att sortera bort deltagare som inte längre är aktiva. Varken Janicke eller Gunilla har tid och visst är det lite synd att vi som fortfarande lägger ut bilder blandas med andra som inte lagt ut något på flera månader. Enligt reglerna är det 6 veckor som gäller. En genomgång underlättar när vi besöker varandra och jag kan börja sortera bland de Gröna från A-U. Är det någon som vill hjälpa till?

  1. Jag kan gärna hjälpa till men vi behöver väl inloggning till admin då?
   Jag har även lämnat mitt intresse ang att ta över administrationen av sidan men inte fått något svar ännu 🙂

   1. Hej Saija, har också mejlat till admin 2 ggr eftersom vi inte själva har möjlighet att logga in och ta bort de som inte längre är aktiva. Har inte heller fått något svar, tyvärr 😀

 4. Hej alla!
  Sorry, jag har varit i sommarstugan i radioskugga några dagar, och inte kunnat svara er tidigare.
  En förfrågan om att ta över hela administrationen har gått till en person som varit med och bidragit på sidan tidigare, men vi har inte fått något slutgiltigt svar. Så fort vi vet vad hen vill kommer vi att ta tag i detta.
  Och att gå igenom deltagarna och kolla vilka som är aktiva ska vi fixa under de närmaste dagarna.

 5. Jättetråkigt att jag inte finns med på listan längre. Visst ligger jag lite efter (publicerat 160 bilder) men det finns personer kvar som har publicerat färre. Vill gärna återinföras. Hinner tyvärr inte publicera under högsäsong, men tar igen detta senare.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.