Sorgligt meddelande…

Vi har ett mycket sorgligt meddelande till våra deltagare. Kerstin Jonsson Edin finns inte längre bland oss. Hon dog den 21 september i sjukdomen ALS.

Kerstin deltog i 365 Foton i många år och det betydde mycket för henne. Att var med i utmaningen blev en del i hennes utveckling till en mycket skicklig fotograf och bildredigerare. Hon gladdes åt att komma i kontakt med både oss i utmaningen och andra fotografer och att få ta del av alla bilder. Hos oss följde hon de flesta och kommenterade flitigt. Gensvaret hon fick gav henne så mycket glädje.

Kerstin har i sin blogg själv skrivit om sin sjukdom och om hur livet förändrades när hon fick sin diagnos. Hennes anhöriga har bett om att hennes blogg ska få vara kvar bland de aktiva till årets slut. Givetvis får den det. Vi är tacksamma över att få njuta av hennes fina bilder ännu en tid.

Kerstins blogg hittar du här http://mindag365-2017.blogspot.se/

Hjärnfondens forskning om den hemska sjukdomen ALS behöver resurser. Kerstin fick bromsmedicin som gav henne några månader till att leva och som bland annat gjorde att hon kunde fotodokumentera familjens resa med Hurtigruten.

Stöd gärna denna viktiga forskning genom ett bidrag till Hjärnfonden: http://www.hjarnfonden.se/ge-en-gava/gava/diagnos/als/

/Janicke och Gunilla

2 comments

  1. Kvasthilda skriver:

    Som alltid fastnar all tankeverksamhet o man vet inte vad man ska säga. ALS är en hemsk sjukdom som gör människan liten och otillräcklig. Det är vid såna här tillfällen man vill krama om hela världen och önska alla sjukdomar till en mörk plats långt borta där den inte kan påverka någon.