Ska vi fortsätta???

Hej alla, både ni som är aktiva nu och ni som varit det tidigare!
Vi som administrerar utmaningen (Janicke och Gunilla/PixelCat) har hållit i rodret i 5 år nu, och vi är så i valet och kvalet…
Ska vi fortsätta att sköta administrationen av blogg och deltagare, och hur i så fall?
Finns det över huvud taget ett intresse för att köra vidare med utmaningen?
Har du kanske några förbättringsförslag?
Eller finns det rentav någon som skulle vilja hjälpa till då och då?

Vi skulle gärna vilja ha svar på några enkla frågor som kan hjälpa oss att besluta om framtiden. Om du vill svara så följ länken nedan så kommer du till svarsformuläret. Du kan vara anonym om du så önskar.
Senast onsdag 14 november behöver vi få dina svar.
Länk till formuläret>>>

3 comments

 1. Britt skriver:

  Hej,

  Fyllde i ert formulär men tycker att resultatet blev lite missvisande. Jag tycker allt det jobb ni satt ner på den här utmaningen har varit värdefullt. Det första året var det också en riktigt bra motivationshöjare att fortsätta fotografera och att lära mig mera. Det har också gett mig kunskapen och intresset att blogga vidare. Visst kunde det bli stressande ibland, men det positiva överväger med bred marginal. Jag kommer troligen inte att delta mera, men det vore bra om andra fick samma chans att som jag har haft. Därför hoppas jag att ni orkar fortsätta. Ett stort TACK för att ni berikat mitt liv!

 2. Eva Svensson skriver:

  Det hoppas jag! Jag tycker att det är jättekul. Inspirationen mellan varandra är utvecklande.

 3. Susie Bloom skriver:

  Jag läkade och skrev ett inlägg, men där framkom förmodligen inte att jag har återanslutit mig och nu kommit med två nya inlägg. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *