Påminnelser…

Nu är de allra flesta redan igång med utmaningen, men det är inte försent än. Man får som mest ligga sex veckor back innan man flyttas ner från listan över Aktiva, och det innebär att man faktiskt kan göra sitt första inlägg så sent som den 11 februari. (Men erfarenheten säger att det inte är bra att halka för långt efter, det är kämpigt att ta sig ikapp!)

En viktig påminnelse: KOM IHÅG att numrera inläggen så att det syns vilket i ordningen det är! Annars finns det ju ingen möjlighet att se om ni klarar utmaningen eller inte.
(Sedan är det självklart också bra om ni skriver vad det valda temat har för nummer i listan, men ordningsföljden är viktigare.)

Kom ihåg att maila när du börjar. info@365foton.se är adressen.
Och skulle du välja att av någon anledning inte delta i utmaningen längre så vill vi veta det också.

4 comments

 1. Frudin skriver:

  Tack för påminnelse. Jag är på semester i Vietnam därför har jag inte kommit igång. Ska genast börja..hade glömt! Tokigt…efter som foto är det roligaste jag vet även om jag är nybörjare. Strax startar jag!

 2. Frudin skriver:

  Nu igång. Skriver här också + mail då jag inte vet hur mailen går fram från min brevlåda nu.

 3. Josephine skriver:

  Hej! Har varit igång ett tag nu. Har mailat och blivit godkänd men är fortfarande inte fetstilad…..? Vill ju inte bli bortplockad som ”icke aktiv”. Kan ni hjälpa mig?
  Mvh FineJanina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *