Om oss

Vi som administrerar 365 FOTON 2015 (och även 2014) är:

Gunilla: Jag arbetar som IT/mediepedagog i Piteå och är en mycket ivrig amatörfotograf. Jag har fotograferat sedan jag var 7 år gammal och har gått fotokurser på den tiden när allt var analogt och bilderna framkallades i fotolabb: på Sunderby folkhögskola på sjuttiotalet och på Woodbury University i Los Angeles på åttiotalet. För några år sedan gick jag en kvällskurs i foto 7,5 p på Luleå Tekniska Universitet. Leder själv fotokurser för femte året nu.

Jag är också redaktör och webbmaster på den stora bildbanken FotoFinnaren.se som innehåller drygt 20.000 bilder avsedda för undervisnings- och skolbruk.

Är helt Canonfrälst (EOS 600D och G15) och skulle aldrig byta märke – men har upptäckt att min iPhone också tar helt godkända bilder.
Mitt namn på nätet är oftast PixelCat.
Årets bilder finns här
Mina bilder för 2013 finns här
Mina bilder från 2012 finns här

Janicke: För länge sedan, på 1970-talet, vann jag en fototävling i en båttidning, med en semesterbild från en färd på Strömsholms kanal. Resultatet blev även att jag började skriva om veteranbåtskultur och fotade en hel del till mina artiklar. Nu är jag ivrig amatörfotograf helt för min egen skull. Älskar att hålla på med bilder. Har gått en fotokurs, en vecka sommaren 2013, med administratör Gunilla som lärare. Det gav mersmak!

Är precis som Gunilla frälst på Canon, fick min första 1969. Nu har jag en EOS 600D, en PowerShot SX50 HS, och en liten PowerShot SX 280 HS som jag alltid har med mig.

Jag bor i Stockholm.

 Årets bilder finns här

Mina bilder från 2014 finns här

Mina bilder från 2013 finns här

 

 

2 comments

  1. Anni skriver:

    Hallå tjejer! Dags att uppdatera den här sidan, eller? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *