Några är i mål!

Hej, alla som kämpar på med utmaningen!
Vi har redan fått mail från ett par fotografer som är i mål i 2016 års utmaning! Vi rödmarkerar alla som kommer i mål i listan till höger, allt eftersom vi får in namnen.
Stort GRATTIS till er!

Insamlingen av Egna teman som kommer att utgöra basen för nästa års lista är påbörjad. Vi måste börja surfa runt redan nu för att ha tid på oss att sammanställa allt – och det är inte alltid helt lätt att hitta fotografens egna teman heller!
(Inför nästa år skulle vi vara oerhört tacksamma om du ville skapa en lista över dina egna teman, eller kanske lägga till dem längst ner på temalistan. Det skulle underlätta oerhört för oss administratörer, och även medföra att dina teman inte riskerar att bli överhoppade.)
Och OM du skapar egna teman under november månad 2016 som du vill föreslå till 2017 års temalista kan du samla ihop alla teman du skapat under månaden och maila dem till mig den 30 november! pixel.cat(a)telia.com är adressen.
(OBS att du måste ersätta (a) i adressen med @. Jag vill inte skriva ut hela adressen för då kommer spamrobotarna att hitta mig.)

6 comments

 1. Öbon skriver:

  Ang egna teman. Om man har en kategori som heter just ”egna teman” och har den synlig i sin header (eller precis under), då borde väl admins se den?

 2. Boel skriver:

  Jag kan inte skicka mail till den adressen…..står att den är okänd 🙁 var skickar jag mina egna temaförslag?

  • Boel skriver:

   27. Det bästa man har sätter man på bordet…..
   28. Nyttigheter
   29. Silar
   30. Beströdd
   31. Värmande
   32. Tummen mitt i handen
   33. Det är mitt….
   34. Örongodis
   35. Isglass

 3. Lena skriver:

  Jag måste ju fråga, måste man maila in till er när man gått i mål? Det har jag missat totalt i såfall. Jag blev ju klar med hela listan redan i våras och är uppenbarligen borttagen från listan på deltagare till höger helt och hållet. Vore tacksam för en förklaring.
  Mvh
  //Lena

  • Gunilla skriver:

   Ja, det måste man. Annars ser det bara ut för oss som om du varit inaktiv mer än de tillåtna 6 veckorna, och då plockar vi bort namnet ur listan över aktiva. Vi har aldrig varit med om att någon blivit klar förrän framåt höstkanten…
   Vem är du i listan (ditt alias)? Jag kan lägga tillbaka dig, rödmarkerad och fin. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *