Några är i mål!

Hej, alla som kämpar på med utmaningen!
Vi har redan fått mail från ett par fotografer som är i mål i 2016 års utmaning! Vi rödmarkerar alla som kommer i mål i listan till höger, allt eftersom vi får in namnen.
Stort GRATTIS till er!

Insamlingen av Egna teman som kommer att utgöra basen för nästa års lista är påbörjad. Vi måste börja surfa runt redan nu för att ha tid på oss att sammanställa allt – och det är inte alltid helt lätt att hitta fotografens egna teman heller!
(Inför nästa år skulle vi vara oerhört tacksamma om du ville skapa en lista över dina egna teman, eller kanske lägga till dem längst ner på temalistan. Det skulle underlätta oerhört för oss administratörer, och även medföra att dina teman inte riskerar att bli överhoppade.)
Och OM du skapar egna teman under november månad 2016 som du vill föreslå till 2017 års temalista kan du samla ihop alla teman du skapat under månaden och maila dem till mig den 30 november! pixel.cat(a)telia.com är adressen.
(OBS att du måste ersätta (a) i adressen med @. Jag vill inte skriva ut hela adressen för då kommer spamrobotarna att hitta mig.)

Comments are closed.