”Bloggkoll”

Härligt att så många är anmälda och igång! (Vi tar emot anmälningar i en månad till, så peppa gärna vänner och bekanta att också vara med!)

Vi kommer under de närmaste dagarna att besöka alla bloggar och kolla så att alla uppfyller föreskrifterna. Ni kan själva hjälpa till att göra det enklare för oss admins genom att kolla att detta uppfylls:

– LOGGAN ska ligga så att den alltid är synlig, antingen i en sidopanel eller nederst i varje inlägg. Den ska vara länkad hit till 365foton.se.
– OM du har annat innehåll på din blogg MÅSTE du skapa en separat kategori eller etikett för 365 foton 2018 som vi kan länka till. När man kommer till bloggen ska man bara se inläggen med bilderna som hör till fotoutmaningen, inga andra inlägg.
– Skriv vilken bild i ORDNINGEN av de 365 det är du publicerar! Annars är det omöjligt att följa dina framsteg och se hur du ligger till. Vill du dessutom skriva numret på det tema du tolkar så är det jättebra men inte nödvändigt.
– Se till att det går att KOMMENTERA hos dig utan att behöva vara inloggad någonstans, t.ex. WordPress eller Google. (Du får gärna använda godkännandefunktionen, men det måste räcka med att fylla i namn och URL för att kunna skriva och skicka kommentaren.)
– Ha gärna TEMALISTAN med årets teman inlagd någonstans på din blogg. Det funkar som en service till dina besökare. (Länka inte hit till listan på centralbloggen. Om vi ändrar namn eller plats på listan kommer din länk att brytas.)

Och så vill vi önska alla fotografer LYCKA TILL! Gör det inte så märkvärdigt, ha kul när ni fotar och glöm inte att besöka varandras bloggar och ge konstruktiv kritik på bilderna!

5 comments

 1. Kvasthilda skriver:

  Hittade en ljuvlig bild jag ville kommentera och jag skrev en lång kommentar, men det tog stopp för att Namn/Adress inte var aktiverat.
  Tryck på det – igen o igen är ni snälla! Jag har nog så svårt att hinna runt o kommentera i vanliga fall men när jag stöter på det, tar det liksom luften ur mig.
  Detta var på blogspot (som oftast).

 2. Josefine skriver:

  Har precis i dagarna publicerat en blogg och vill gärna vara med!
  Är det försent? Ska ordna så bloggen går att använda i fotoutmaningen såklart.

 3. Josefine skriver:

  Hej igen,
  Hittade anmälningsformuläret så har anmält mig där!