Att tänka på

Vi är igång för i år, och för att bloggandet och kommenterandet ska gå smidigt är det några saker alla behöver tänka på:

  • Glöm inte att maila till oss när du har startat så att vi får markera dig i deltagarlistan. (Vi har inte möjlighet att svara på alla mail, men ”aktiverar” dig så fort vi hinner!)
  • Om det finns annat material på din blogg måste du skapa en kategori eller etikett enbart för utmaningens bilder som det går att länka till.
  • 365 foton-loggan måste finnas väl synlig på din sida och länka tillbaka hit. Den finns att ladda ner här i högerspalten. Kan du inte lägga in den permanent så går det också att lägga in den nederst i varje inlägg.
  • Det måste gå att kommentera dina bilder utan att det krävs inloggning av något slag. Krångliga ord- eller sifferverifieringar är också ett hinder om du vill ha feedback på dina foton.
  • Ange ditt alias (om det är annat än ditt förnamn) när du kommunicerar med oss administratörer. Det förenklar avsevärt för oss när vi ska hitta dig i våra listor.

Under de närmaste veckorna kommer vi att surfa runt och besöka alla deltagare som anmält sig som aktiva. Vi kollar ovanstående punkter och ser till så att allt funkar som det ska. Sedan gör vi en runda hos er alla ungefär var sjätte vecka. Vi försöker alltid att i mån av tid lämna spår efter oss i form av en kommentar. Läs den, där kan finnas tips om sådant du behöver fixa till!
Om du besöker någon deltagares blogg och något ser konstigt ut, så maila gärna så att vi får kolla upp det! Vi vill att allt ska fungera så smidigt som möjligt.
Och kom ihåg: Genom att vara flitig och lämna konstruktiv feedback hos övriga fotografer så får du själv många besök på din blogg!

Comments are closed.